ЗА НАС

Вивекта БГ ЕООД е създадена през 2005г. Специализирана в търговията и дистрибуцията на широка гама храни, ние сме сред най-старите и големи компании на българския пазар. Фирмата предлага всички видове охладени и замразени меса и месни продукти, мляко и млечни продукти, риба и рибни деликатеси, замразени и пресни зеленчуци, растителни и животински мазнини.

Вивекта БГ ЕООД има собствени цехове за обезкостяване и заготовка на месни разфасовки. Фирмата разполага със собствени складови бази в гр. София и гр. Добрич и извършва доставка до всички точки на България със собствен специализиран хладилен транспорт. Фирмата предлага на българския пазар продукти на световноизвестни фирми като: Danish Crown, Vion, Tönnies Fleisch, Ekro, Carnicas Juia, Baucells, Batalle, Patel, Storteboom, Moy park, Cedrob, Cooperl France, McCain, Aretol и много други.

Вивекта БГ ЕООД отдава под наем складови площи – сух склад, хладилен скалд на плюсов и минусов темепературен режим, също така извършва и логистични услуги. Вивекта БГ ЕООД е Вашия надежден партньор и предлага висококачествени услуги на своите клиенти. От нашите екипи от специалисти ще получите актуална пазарна информация, конкурентни оферти и атрактивни предложения, сигурни и навременни доставки!

Ние помагаме на Вашия бизнес да расте. Ние сме коректен и надежден партньор, на който може да разчитате.

За повече информация за свободни площи и цени, моля свържете се с нас!

Качество

Във Вивекта БГ се фокусираме върху качеството на храната във всички части на веригата – от изходната суровина до крайния продукт. Ето защо ние работим с най-големите и авторитетни компании в бранша, като основният ни приоритет е да осигурим на нашите клиенти качествени стоки, произведени в съответствие със Системите за управление на качеството и индивидуалните изисквания на клиента. Всички служителите са с необходимата за дейността квалификация, като постоянно усвояват най-новите тенденции на пазара, а базите са оборудвани с най-съвременната европейска техника.

Иновации и развитие

Иновациите и развитието са важен елемент на нашата оперативна стратегия. Иновациите позволяват на Вивекта БГ да реагира адекватно на пазарните тенденции, като същевременно се възползва от пълната полза от взаимодействието между различните си оперативни компоненти. Положителното отношение към иновативните решения е определяща характеристика на компанията.

Екип

От нашите екипи от специалисти ще получите актуална пазарна информация, конкурентни оферти и атрактивни предложения, сигурни и навременни доставки!

Търсите Актуална пазарна информация, Конкурентни цени, Сигурни и навременни доставки

Свържете се с нас